Hanane’s Blog

De meeste kennen mij van Snapchat (she_isroyal), waarbij ik vaak en vaak ook ongevraagd mijn mening geef over bepaalde onderwerpen en of zaken. Dat ik anderen zou inspireren met mijn visie vind ik nog elke dag erg speciaal. Als moslima zou ik een dief zijn van mijn eigen hassanaats (beloningen) als ik hier niks mee zou doen. Daarom heb ik na vele pogingen en kanalen besloten om toch alles op 1 plek te doen, namelijk mijn eigen website! Zo zal de toenemende groep die social media moe is en deze verwijderd heeft mijn visie nog steeds kunnen lezen. 
Voor ik verder ga wil ik me eerst kort aan je voorstellen: ik ben dus Hanane inmiddels 36 jaar en ouder worden vind ik echt mooi icm de wijsheid die ik elk jaar weer opdoe, dit maakt me toch elk jaar weer een mooier mens vind ik ;). Ik ben geboren als moslima en rond mijn 30e is mijn reis naar een betere versie van mezelf begonnen waar ik dagelijks nog de vruchten van pluk Alhamdolilah. Gedurende deze reis heb ik niet alleen mezelf beter leren kennen maar ook Allah swt en sindsdien ben ik verliefd op Allah swt en elke dag heel bewust bezig hiermee. Dit heeft geresulteerd tot een mooi uniek project: ik. Mijn leven heeft sindsdien veel meer diepgang en betekenis gekregen, zo realiseerde ik me dat ik echt begon te leven ipv enkel te bestaan. Bewustwording is key en bewust leven, betekent ook bewust zijn van de hoogte en dieptepunten in het leven. Je bent wakker, scherp, leert jezelf als geen ander kennen en geniet van het leven zoals je dit niet eerder gedaan hebt.

Leven, hier zijn is vind ik sowieso een enorm speciaal iets waar we niet vaak bij stil staan, want het feit dat Allah swt jou en mij op deze wereld een plekje heeft gegeven vind ik ongekend speciaal. Hier zijn is uniek en het is aan ons wat wij er van maken. 
Ik hou van het leven en de verborgen wijsheden erin, ik ga hier dan ook graag naar opzoek omdat het enorm veel diepgang geeft.  Zowel de mooie en minder mooie momenten omdat ik met de jaren heb geleerd dat ons alles wordt gegeven met een bepaalde wijsheid, één die we hopelijk ooit zullen inzien in cha Allah (met Allah's wil).


Waarover zal ik bloggen? 

Alles wat bijdraagt aan een mooier leven because She’s Royal!  

She's Royal is meer dan een merk alleen. She's Royal staat voor een queen die het beste in zichzelf naar boven haalt. Denk aan mind, lichaam, ziel, inspiratie, Islam en zelfontwikkeling.

 

Ik hoop dat ik een kleine positieve bijdrage kan leveren aan jouw mooie unieke leven.

 

Liefs Hanane 

Commentaren: 0