Hi queen

Welkom op mijn blog.

De meeste kennen mij van Snapchat (she_isroyal), hier gaf ik vaak mijn mening over bepaalde onderwerpen en of situaties. Dat ik anderen zou inspireren met mijn visie had ik niet kunnen bedenken en vind ik nog elke dag erg speciaal. Als moslima zou ik een dief zijn van mijn eigen hassanaats (beloningen) als ik hier niks mee zou doen en daarnaast vind ik het ook echt leuk om te doen. Daarom heb ik na vele pogingen en verschillende social media kanalen besloten om toch alles op 1 plek te doen, namelijk mijn eigen website. Zo zal ook de toenemende groep die "social media moe" is en deze verwijderd heeft mijn berichten nog steeds kunnen lezen :). 
     Voor ik verder ga wil ik me eerst kort aan je voorstellen: ik ben dus Hanane (trotse eigenaar van She's Royal), getrouwd en mama van 2 jongens. Ouder worden vind ik echt bijzonder mooi, geen anti rimpel creme hier :p.  Hoe ouder ik word hoe waardevoller het leven wordt, vooral omdat we gaandeweg zoveel wijzer worden gemaakt, dit maakt me toch elk jaar weer een mooier mens vind ik. Verder ben ik geboren als moslima en rond mijn 30e ongeveer is mijn reis naar een betere versie van mezelf onbewust begonnen waar ik dagelijks nog de vruchten van pluk Alhamdolilah. Gedurende deze reis (die ik in een andere blog met je zal delen) heb ik niet alleen mezelf beter leren kennen maar vooral Allah swt, sindsdien ben ik verliefd op Allah swt en elke dag heel erg bewust bezig hiermee. Dit heeft geresulteerd tot een mooi uniek project: een betere versie van mij...yay!

Mijn leven heeft sindsdien veel meer diepgang en betekenis gekregen, zo realiseerde ik me dat ik echt begon te leven i.p.v enkel te bestaan. Bewustwording is key en bewust leven betekent ook bewust zijn van de hoogte en dieptepunten in het leven. Je bent wakker, relativeert beter, leert jezelf als geen ander kennen en geniet van het leven zoals je dit niet eerder gedaan hebt.

Hier zijn vind ik sowieso een enorm speciaal iets waar we niet vaak bij stil staan, want het feit dat Allah swt jou en mij op deze wereld een plekje heeft gegeven vind ik ongekend speciaal. Hier zijn is uniek en het is aan ons wat wij er van maken. 
Ik hou van het leven en de verborgen wijsheden erin, ik ga hier dan ook graag naar opzoek omdat het enorm veel diepgang en rust geeft.  Ik hou van de mooie en accepteer de minder mooie momenten omdat ik met de jaren heb geleerd dat ons alles wordt gegeven met een bepaalde wijsheid, één die we hopelijk ooit zullen inzien in cha Allah (met Allah's wil).


Waarover zal ik bloggen? 

Alles wat bijdraagt aan een mooier leven because She’s Royal!  Her value is priceless, her potential limitless. She's a Queen.

 

Ik hoop dat ik een kleine positieve bijdrage kan leveren aan jouw mooie unieke leven.

 

Liefs Hanane 

Commentaren: 10
 • #10

  Jamila (woensdag, 22 juni 2022 16:14)

  Ik ben één van die mensen die "socialmedia-moe" is en alles verwijderd heeft. Dus helemaal happy met je blogs. Ik ga er even een kopje thee bij pakken ;)
  Liefs
  Jamila

 • #9

  manvanhanan (dinsdag, 15 maart 2022 23:11)

  Mooie blog :-)
  Wij 3 zijn trots op jou en houden van jou.
  Liefs, jouw boys

 • #8

  Latifa (woensdag, 09 maart 2022 23:38)

  Ik volg je al heel lang en vind je echt een topper. Ik leer ontzettend veel van jou. Duizend maal dank hiervoor❤. Ik kijk uit naar je volgende blog!

 • #7

  Hayat (woensdag, 09 maart 2022 21:54)

  Salam Hanane,

  Ik kijk uit naar je volgende blog!

 • #6

  Yousra (woensdag, 09 maart 2022)

  Listen Linda, you will do a great job in sha Allah!
  Ik kijk al zeker en vast uit naar je verhalen want heb er echt van genoten op Snapchat. Vooral wanneer het ging over Deen.
  Moge Allah swt je hiervoor belonen - amien!

 • #5

  Carima (woensdag, 09 maart 2022 18:40)

  Moge Allah swt jou beschermen tegen al het kwade en je belonen met alles wat je met ons deelt in’cha’allah.Ik lees met plezier jou verhalen we kunnen er incha’allah van leren zeker met betrekking tot de Deen.Good luck powerwomen.

 • #4

  Nisrine (woensdag, 09 maart 2022 17:58)

  Ik wil je gewoon zeggen, je bent een topvrouw! Ik hou van je verhalen en alles wat je deelt. Je motiveert mij ivm planning enz. En vooral over onze prachtige deen! Je mag egt over alles schrijven, je bent een prachtig persoon Masha'Allah, Allahoema barik. Moge Allah je belonen en schenken wat je maar wenst! �❤❤
  #trouwe volger�

 • #3

  Bianca (woensdag, 09 maart 2022 16:36)

  Lieve mooie creatieve schoonzus.

  Het maakt niet uit waar jij over schrijft. Ik en heel veel andere lezen met plezier al jouw positieve maar soms ook kritische verhalen. Van Listen Linda tot mooie hijabs en alles daartussen. Schrijf wat je hart je ingeeft. Ik zal het altijd met veel plezier lezen ❤️ #trouwevolger

  Love
  Bianca

 • #2

  Souhaila (woensdag, 09 maart 2022 10:00)

  Allahoema barek laki.
  Moge Allah swt jou belonen voor de positiviteit en reminders die je elke keer geeft en je wensen doen uitkomen.❤️
  #trouwe volger

 • #1

  Nadya (woensdag, 09 maart 2022 09:52)

  Ik hou van jou als persoon altijd positief allahoema barek moge Allah swt jouw belonen❤️❤️