She’s Royal en hoe het begon..

 

Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door stoffen, de wekelijkse markt bezoekjes met mijn moeder maakte dat ik al snel werd aangetrokken tot de printjes en kleurencombinaties van de stoffen. Naarmate ik ouder werd begon ik regelmatig mooie stoffen te kopen en zodra er een speciale gelegenheid was dook ik in mijn stoffen collectie en liet ik er iets van maken door mijn moeder. Pas toen ik verhuisde van Amsterdam naar Utrecht zag ik in hoeveel stof ik eigenlijk verzameld had! Ik schrok van de hoeveelheid maar werd ook enorm gelukkig door alle kleuren en printjes. Wegdoen was geen optie!

Ook viel het mij destijds op dat bijna alle hijabi's hun sjaals en kleding bij dezelfde winkeltjes kochten met het gevolg dat we bijna allemaal op elkaar leken! Nee dit kon anders, ik begon mijn sjaals elders te kopen en hoe unieker de sjaal hoe prijziger ze werden. Totdat ik op een dag een ingeving kreeg en dacht er moeten toch echt meer dames rondlopen met dezelfde gedachte als ik? In combinatie met mijn stoffen "tik" (ja ik moet deze altijd even voelen en aanraken) ontstond She’s Royal! Een sjalenmerk waarbij de kwaliteit van de stoffen hoog is, de printjes uniek zijn en nergens anders verkrijgbaar dus exclusiviteit gegarandeerd! Wat nog belangrijker is, is de duurzaamheid van onze producten. Al onze producten worden namelijk gemaakt in het mooie Amsterdam.

 

Onze queens (klanten) dragen onze She’s Royals met trots, omdat het een ware kroon is die je een bijzonder gevoel geeft, namelijk exclusiviteit, trots en zelfverzekerdheid en deze combinatie maakt ons uniek! She's Royal is meer dan een merk alleen. She's Royal staat voor een queen die het beste in zichzelf naar boven haalt.

 

We hopen je heel gauw te mogen bekronen met een unieke kroon.

 

Liefs,

Hanane