Wie ben ik

Hi Queen en welkom! Wat leuk dat je er bent! 

Ik stel me graag even aan je voor:  Ik ben Hanane, 36 jaar en mama van 2 jongens (van 5 en 9 jaar). Geboren en getogen in het mooie Amsterdam en al jaren gelukkig getrouwd in Utrecht. Ik vertel je graag meer over mijzelf en mijn merk She's Royal. 

 

She’s Royal en hoe het begon..

 

Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door stoffen, met name de printjes en kleurencombinaties trekken mij enorm aan. Ik shopte regelmatig mooie stoffen als kind en zodra er een gelegenheid was dook ik in mijn stoffencollectie en liet ik er iets van maken door mijn moeder. Pas toen ik trouwde en mijn spullen aan het verzamelen was voor de verhuizing zag ik in hoeveel stof ik eigenlijk verzameld had! Ik schrok van de hoeveelheid maar werd ook enorm gelukkig door alle kleuren en printjes. Daarnaast shopte bijna alle hijabi's hun sjaals en hoofddoeken destijds bij dezelfde winkeltjes met het gevolg dat we bijna allemaal op elkaar leken! Nee dit kon anders, ik begon mijn sjaals elders te kopen en hoe unieker de sjaal hoe prijziger ze werden. Totdat ik op een dag een ingeving kreeg en dacht er moeten toch echt meer dames rondlopen met dezelfde gedachte als ik? In combinatie met mijn stoffen "tik" (ja ik moet deze altijd even voelen en aanraken) ontstond She’s Royal! Een sjalenmerk waarbij de kwaliteit van de stoffen hoog is, de printjes uniek zijn en nergens anders verkrijgbaar dus exclusiviteit gegarandeerd! Wat nog belangrijker is, is de duurzaamheid van onze producten. Al onze producten worden namelijk gemaakt in het mooie Amsterdam.

 

Onze queens (klanten) dragen onze She’s Royals met trots, omdat het een ware kroon is die je een bijzonder gevoel geeft, namelijk exclusiviteit, trots en zelfverzekerdheid en deze combinatie maakt ons uniek!

 

We hopen je heel gauw te mogen bekronen met een unieke kroon.

 

Liefs,

Hanane 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Me (donderdag, 07 november 2019 14:31)

  Een mooi mens zoals jij kan alleen maar mooie producten en diensten leveren ♥️ Alles wat je doet doe je met je hart en dat is ook in jouw verhaal terug te lezen � Only love!

 • #2

  Karina (donderdag, 07 november 2019 17:18)

  Ik heb zoveel aan jouw snaps, je bent een inspiratie op meerdere gebieden. Ik geniet van je humor en wijsheid en ik vind het fijn dat je nu ook blogt. Bedankt voor alles wat je met ons deelt!!!

 • #3

  Hanane (donderdag, 23 januari 2020 09:14)

  Hi Lieve karina en Me,

  Dank jullie wel voor jullie liefde mooie dames <3.
  Ik waardeer het feit dat jullie ook de tijd nemen om een reactie achter te laten.
  Veel liefs xxx

 • #4

  Oem Saffiyah (donderdag, 23 januari 2020 10:50)

  Lieve Hanane,

  Je bent een aanwinst op mijn Snapchat eerlijk waar! Tegenwoordig zie je dat de meeste vrouwen alleen maar kleding/spullen en hun luxe leventje laten zien op Snapchat. Jij bent 1 van de weinige die over belangrijke dingen snapt weer ik altijd weer van leer. Je bent een prachtmens eerlijk waar. Moge Allaah je voor ons behouden en jou het hoogste plekje in Djennatoel Firdaous schenken, Ameen ❤️