Wie ben ik

Hi Queen en welkom! Wat leuk dat je mijn (nieuwe) website bezoekt! Op deze pagina wil ik mijzelf graag aan je voorstellen. Ik ben Hanane, 34 jaar en mama van 2 jongens (van bijna 4 en 8 jaar). Geboren en getogen in het mooie Amsterdam en al bijna 10 jaar gelukkig getrouwd in Utrecht. Na enkele maanden actief snappen kwam ik er al gauw achter dat ik veel meer wilde delen dan enkel mijn merk She’s Royal. Lees gauw verder...

 

 

She’s Royal en hoe het begon..

 

Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door stoffen, met name de printjes en kleurencombinaties trekken mij enorm aan. Ik shopte regelmatig mooie stoffen als  kind en zodra er een gelegenheid was dook ik in mijn stoffencollectie en liet er iets van maken door mijn moeder. Pas toen ik trouwde en mijn spullen aan het verzamelen was voor de verhuizing zag ik in hoeveel stof ik eigenlijk verzameld had! Ik schrok van de hoeveelheid maar werd ook enorm gelukkig door alle kleuren en printjes. Daarnaast shopte bijna alle hijabdragende dames hun sjaals en hoofddoeken bij dezelfde winkeltjes met het gevolg dat we bijna allemaal op elkaar leken! Nee dit kon anders, ik begon mijn sjaals elders te kopen en hoe unieker de sjaal hoe prijziger ze werden. Totdat ik op een dag een ingeving kreeg en dacht er moeten toch echt meer dames rondlopen met dezelfde gedachte als ik, en toen ontstond She’s Royal! Een sjalenmerk waarbij de kwaliteit van de stoffen hoog is, de printjes uniek zijn en nergens anders verkrijgbaar dus exclusiviteit gegarandeerd! Mijn queens (klanten) en ik dragen onze She’s Royals met trots, omdat het een ware kroon is die je een bijzonder gevoel geeft, namelijk exclusiviteit, trots en zelfverzekerdheid en deze combinatie maakt ons uniek!

 

 

She’s healthy en hoe het allemaal begon..

 

Ik heb ongelofelijk veel moeten lezen, zien, uitproberen, kopen om te komen waar ik nu ben. Mijn healthy journey begon in 2015/2016 ik was enorm vermoeid, sliep slecht, had onverklaarbare pijn in mijn benen, kon niks ondernemen en was futloos, kortom een zombie! Ik was onlangs bevallen en dacht wellicht komt het daardoor maar niks was minder waar. Na enkele keren langs de dokter te zijn geweest en wat bloedonderzoeken verder bleek ik een vreselijk tekort te hebben aan ijzer, dezelfde dag nog ijzerampullen en tabletjes gehaald bij de apotheek. Na enkele weken merkte ik geen enkel verschil en heb ik de overige tabletjes een enkeltje prullenbak gegeven! Ik ging opzoek naar antwoorden en al gauw stuitte ik op het onderwerp voeding. Ik begon me steeds meer te verdiepen in voeding en de voordelen ervan en besefte dat ik weinig voordelen ervoer van mijn voedingskeuzes. Tijd voor verandering en zo begon ik aan mijn dagelijkse groene smoothie als ontbijt. Dit was mijn allereerste stap richting een gezondere ik en Allah swt is mijn getuige dat ik mij na enkele dagen veel energieker voelde en meer kon ondernemen dan voorheen. Dingen die ik weken niet heb kunnen doen pakte ik langzamerhand weer op (stapels was! en het huishouden). Ik voelde me zo goed dat ik de rest van de dag ook gezondere keuzes wilde maken om mijn energieniveau hoog te houden. Achteraf best bizar dat we eerder aan de medicijnen gaan, dan onze voeding onder de loep te nemen toch?

En mijn zoektocht was het echt allemaal waard, want ik was (blijkt achteraf) erg snel onder de indruk van nieuwe diëten en succesverhalen van anderen. Ik had 1 doel en dat was minder wegen, hoe maakte mij niet uit. Nu ben ik enorm blij dat ik heb ingezien dat het wel degelijk uitmaakt op welke manier je een gezonder gewicht wenst te bereiken. Sterker nog het allerbelangrijkste als je het mij vraagt, een goede gezondheid is de basis voor alles wat je in je leven wilt ondernemen. Je kan dromen hebben en enorm gedreven zijn, maar als je gezondheid niet goed zit zal je toch echt even een time out moeten nemen. Bovendien hebben we ons lichaam van Allah swt in bruikleen gekregen dus er goed voor zorgen is een must!

De conclusie die ik met 100% zekerheid kan stellen is dat een gezonde leefstijl een combinatie is van verschillende dingen; je voeding, beweging en een positieve mind. Sinds ik hier bewuster van ben geworden komt mijn doel steeds dichterbij. Ik heb geen eindstreven, wel weet ik dat een healthy life a happy life is en dat contract is getekend forever!

 

Liefs,

Hanane❤