Nog nooit zo zeker gevoeld

Salaam aleikoum zuster!

Toevallig zag ik een bericht dat je vroeg of vrouwen die twijfelde om hijab te dragen en het  toch hebben gedaan!!
Ik ben half Marokkaans half Nederlands ik ben alhamdoulilah geboren als Moslima, toch heb ik op latere leeftijd veel zelf moeten ondekken over het geloof. 
Op mijn 22e ben ik gaan trouwen en heb inmiddels 2 kinderen. Helaas ben ik sinds vorig jaar gescheiden maar alles is Qadr Allah. 
Na mijn scheiding zat ik er doorheen maar alhamdoulilah ben ik mij weer meer gaan verdiepen in het geloof en gaan praktiseren.  Op de momenten dat ik erdoor heen zit pak ik de quran of verricht ik het gebed of luister ik naar surat al baqarah.
Als alleenstaande moeder is het soms zwaar en daarom draag ik sinds Januari alhamdoulilah de Hijab. Ik heb mij nog nooit zo zeker gevoeld over de keuze en ben heel blij dat ik eindelijk de stap heb gezet! 
Ik vond het best eng om zomaar aan random iemand mij verhaal te vertellen maar ik zag het voorbij komen en dacht ja why not. 
Moge allah swt je beschermen en je rijke belonen voor al je goede daden. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0