Het goede voorbeeld geven..

Assalaam aleikoem 💕

Ik zag jouw oproepje over het twijfelen over de hijab dragen. 
Ik twijfel al zo ontzettend lang. Ik heb niemand in mijn omgeving met wie ik hier over kan praten. Dus om dit anoniem te kunnen doen voelde goed. Ik heb een dochtertje van 6 en ik wil haar graag het goede voorbeeld geven. Mijn familie en omgeving is er zo op tegen en dat doet me pijn maar ik voel me gewoon niet compleet zonder hijab. Ik heb een hele moeilijke periode achter de rug, dakloosheid, schulden, depressie en een (v)echtscheiding, waar ik nu nog in verwikkeld ben. Inmiddels heb ik een woning maar financieel lukt het me nu niet om mijn garderobe aan te passen, dus ik ben langzamerhand kleding en hoofddoeken aan het sparen, zodat ik binnenkort die stap kan zetten. Jouw oproepje heeft dit gevoel alleen maar versterkt. Vannacht werd ik wakker met heel erg die drang om deze stap te zetten en toen zag ik jouw oproep om het verhaal te delen. Het voelde als een extra teken. Dus dankjewel daarvoor. 
Moge Allaah je belonen voor iedere seconde dat een zuster zich bedekt met een van jouw hijaabs. 💕

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Jesi’s Bakery (maandag, 20 april 2020 15:51)

    Subhana Allah wat mooi om te lezen Jij zal alleen maar sterker uit de nare situaties komen waarin je zat/zit. Allah ziet alles en jouw mooie gelukkige tijd met jouw dochtertje komt ook sneller dan je denkt.#houvol#jedoethetmegagoed

  • #2

    Asmae (maandag, 20 april 2020 21:32)

    Ik hoop dat je snel uit je nare situatie zal komen. Moge Allah swt jou hierbij helpen en iets moois op je pad laten komen. En wat betreft je omgeving die tegen de hijab is, denk dan hieraan: Zullen zij jou verdedigen op de Dag des Oordeels? Zullen zij jou hen hasaanat geven? Zullen zij jou beschermen wanneer jou gevraagd zal worden waarom je de hijab niet hebt gedragen? Nee... Zij zullen niets voor jou betekenen op de Dag des Oordeels, dus aub lieve meid, laat je niet tegenhouden door mensen uit je omgeving om iets goeds (verplicht) te doen. Keep your head up❤️