Zo droomde ik..

Hoi hoi,

Als eerste wil ik even zeggen dat je super leuke hoofddoeken hebt! 
Mijn naam is Rumeysa en ik ben 20 jaar. Ik draag sinds 5 dagen een hoofddoek alhamdoullilah. Ik zat er al best wel een tijdje mee en voelde me niet helemaal goed. Zo droomde ik af en toe dat ik een hijab droeg en wanneer ik de volgende ochtend wakker werd en mn haren deed, voelde dit gewoon heel fout voor mij. De laatste tijd was ik er erg mee bezig, ik probeerde verschillende modellen uit en praatte erover met mijn nichtje, die ook sinds een maandje de hijab draagt. Op een gegeven moment dacht ik “Waarom niet? Ik heb al 20 jaar mijn haren laten zien aan de buitenwereld. De dood komt ook alsmaar dichterbij en het wordt tijd om mij te bedekken voor Allah (vzmh) en mij meer te focussen op de Islam.” Daarna heb ik nog wat research gedaan en mij er meer in verdiept. Uiteindelijk kwam ik tot de beslissing om de hijab te dragen. En het voelde goed. Sinds dien voel ik mij super goed en ben ik heel blij met mijn keuze! Had ik het maar veel eerder gedaan! 

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Beyza (vrijdag, 17 april 2020 17:32)

  Heel mooi, ma shaa Allah!
  Moge Allah je behoeden van al het kwaad en je leiden naar nog mooiere paden. Trots op jou zuster!

 • #2

  Perihan (zaterdag, 18 april 2020 09:11)

  Maşallah zuster ❤

 • #3

  Asmae (maandag, 20 april 2020 15:08)

  Wat mooi❤️ Elhamdoulilah

 • #4

  Jesi’s Bakery (maandag, 20 april 2020 15:52)

  Maa Shaa Allah, Moge Allah je standvastig houden You go girl!!!!