Triple chocolate muffins

 

Ingedrienten voor 12 stuks:

 

250 gr bloem

100 gr suiker

2 eieren

Half zakje bakpoeder

1 tl vanillearoma

75 gr gesmolten boter

125 ml room

2 el cacao

Fijngehakte witte, pure en melkchocolade

Fijngehakte walnoten en hazelnoten

Muffinbakplaat (2 keer 6)

Muffinvormpjes

 (origineel recept is van Ellouisa cooking)

 

Bereiding:

Meng bloem met de suiker, cacao en bakpoeder. Klop de eieren los met de room en vanillearoma en meng door de bloem. Voeg gesmolten boter toe en meng kort. Gewoon roeren met een vork, er mogen (moeten!) klontjes in blijven zitten anders worden ze zwaar en compact!

Roer dan fijngehakte witte en melkchocolade erdoor. Schep 1 el beslag in muffin vormpjes (in een muffin bakplaat!), doe hierop een klein theelepeltje chocoladepasta en hierop weer 1 el beslag. Druk er stukjes pure chocolade in en bak ze 25 minuten op 165 graden.

 

Als de muffins gebakken zijn kan je ze nog even dippen in gesmolten chocolade zodat je de minder mooie stukken kan bedekken.

 

Eet smakelijk, bsaha oraha!

 

Liefs Hanane

Reactie schrijven

Commentaren: 0