Prive sauna en El generaal

Soms moeten we onze dagelijkse routine even doorbreken met een heerlijke ontspanning.  We doen het veels te weinig maar als we eraan toe komen is het heeeeeeerlijk ;)

 

Zo was ook onze ervaring in een privé sauna Aquasana in Oevel (België).  Het leuke aan de locatie is dat je er een dagje weg van kan maken aangezien je er toch eerst heen moet rijden.

  Ons bezoekje aan deze sauna was absoluut heerlijk! Alles was tot in de puntjes schoon en netjes. Het aanbod was ook groot, ze beschikken over een groot binnenzwembad, een hamam, een grote douche, een jacuzzi, een sauna, infraroodkamer, 2 ligstoelen, een tuin en een ipad waarbij je je eigen muziek kan draaien. De foto’s op hun website zijn niet gephotoshopt, what you see is what you get. Dikke aanrader en 100% privacy.

 

  Wij hebben erna bij El generaal gegeten in Eindhoven. Heel veel positieve reviews gelezen op facebook dus voor ons was de keuze snel gemaakt. En ook hier hebben we allemaal heerlijk gegeten, service was top, enorm vriendelijke dames en een gezellige sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar en halal ;)

 

Alvast heel veel plezier en vergeet je natuurlijke maskers niet mee te nemen!

 

Liefs, 

Hanane  

Reactie schrijven

Commentaren: 0