Malse kipsate

Malse kipsate

 

Benodigdheden:

Kipfilet

gemberpoeder

kurkuma

zwarte peper

knoflookpoeder

1 eetlepel mayonaise

fijnegehakte peterselie

1 klein uitje

2 eetlepels water

(olie optioneel)

(1 eetlepel kipkruiden optioneel houd dan wel rekening met zout!)

 

Kipfilet in blokken snijden en alles goed door elkaar halen en even laten intrekken. Ik bak mijn kipsate altijd op een grillplaat. Als de kipsate aan 1 kant gebakken is, draai je deze om, leg nu een bakpapier vel op de kip zodat de kip mals blijft. (Dus bak de kip af met steeds een vel bakpapier erop ;)

 

Eet smakelijk!

Liefs,

 

 

Hanane  

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Hakima (donderdag, 07 november 2019 07:43)

    Lieve Hanan, ik hou zo wel van jou en je snaps! En nu een blog met recepten en tips.... heerlijk en alles is tot nu toe gelukt Hmdl.....ga zo door schat!
    dikke kus �

  • #2

    Karina (donderdag, 07 november 2019 17:20)

    Wat een handige tip van het bakpapier, ga het de volgende keer proberen insha’Allah!