Lauw warm water

Je dag starten met lauw warm water

 

Waarom je vanaf morgen met lauw warm water moet beginnen.

Zoals je weet gaat er heel veel rond over “things you should do”. Altijd wel interessant om dit door te lezen maar wat het helemaal interessant maakt is als je dit gaat uitproberen en je de resultaten zelf ervaart toch? En die ervaring deel ik met jou.

Zo kreeg ik een filmpje opgestuurd via whatsapp van mijn lieve moeder waarin een geleerde vertelt over de voordelen van het drinken van lauw warm water op een nuchtere maag. Ik was al een beetje bekend met de gezondheidsvoordelen hiervan, maar deze geleerde had het specifiek over een hoeveelheid van 640 ml warm water op een nuchtere maag, dit was nieuw voor mij. Hij begint met de nadruk te leggen om dit bericht zoveel mogelijk te delen, te noteren, door te vertellen omdat vele er baat bij zullen hebben.  Hij zegt letterlijk deze kosteloze manier zal vele genezen van hun ziekte, subhan allah. Hij zegt dat verschillende artsen zelf hebben ondervonden dat het drinken van lauw warm water op een nuchtere maag mensen heeft genezen met 100% zekerheid van verschillende ziektes!

Wat moet je doen:

Hij zegt drink dagelijks 4 glazen van elk 160ml lauw warm water, niet te heet en niet te lauw maar warm op een nuchtere maag.  Ook zegt hij dat je minimaal 45 min tot een uur erna moet ontbijten.

Hij zegt ook bouw het drinken van deze hoeveelheid langzaam op. Meteen 640 ml water drinken is vragen om misselijkheid, stap voor stap.

De geleerde geeft ook aan dat er al vele resultaten zijn geboekt en deze noemt hij dan ook op zodat je in cha allah de motivatie zal vinden om door te blijven gaan met deze kleine investering in jezelf die van grote waarde zal zijn. Het drinken van 640 ml warm water heeft vele genezen van:

 


 Diabetes in 30 dagen

 Bloeddruk in 30 dagen

 Maagproblemen in 10 dagen

 Alle soorten kanker in 9 maanden

 Bloed van aderen in 6 maanden

 Slechte eetlust in 10 dagen

 Baarmoeder en gerelateerde ziekten in 10 dagen

 Problemen met neus, oren en keel in 10 dagen

 Menstruatieproblemen in 15 dagen

 Hartziekten in 30 dagen

 Hoofdpijn / migraine in 3 dagen

 Cholesterol in 4 maanden

 Epilepsie en verlamming continu in 9 maanden

 Astma in 4 maanden

 

 

Zeker de moeite waard om te proberen toch? Laat een reactie achter met de positieve ontwikkelingen die jij hebt ervaren.

 

Liefs,

Hanane❤  

 

ps. check hier de video (31 oktober)

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Karina (donderdag, 07 november 2019 17:31)

  Van alle tips die je met ons hebt gedeeld is dit iets wat me nog niet is gelukt, ik ben er een beetje huiverig voor omdat het lauw water moet zijn, ik ben bang dat dat inderdaad verkeerd gaat vallen. Ik hoop dat ik er ooit aan kan beginnen insha’Allah.

 • #2

  Sel (woensdag, 05 februari 2020 21:52)

  Salaam aleikom,
  Bedankt voor dit artikel. In het artikel staat na 45min moet je ontbijten. Mag dit ook later dan die 45min? 2 a 3 uur later?

  Groetjes

 • #3

  HananeShesRoyal (woensdag, 05 februari 2020 22:23)

  Jazeker! Zodra je de behoefte hebt om te eten mag je eten als je maar minimaal 45 wacht met ontbijten zodat je lichaam aan het werk wordt gezet.

 • #4

  Sel (donderdag, 06 februari 2020 12:22)

  Dank je wel voor je reactie.

  Groetjes

 • #5

  Ilhem (dinsdag, 18 februari 2020 23:51)

  Selem alaikoem dat langzaam op bouwen aan hoeveel moet ik dan denken met hoeveel moet ik beginnen en hoelang aanhouden. Liefs ilhem