
Bloemkoolpizza
Benodigdheden:
400 gram bloemkoolrijst
1 ei
1 cup geraspte (mozarelle) kaas
½ theelepel italiaanse kruiden
½ theelpel keltisch zeezout
½ theelepel knoflookpoeder
Tomatensaus:
½ pakje tomaten frito saus
½ theelepel italiaanse kruiden
snufje keltischzeezout
1 eetlepel olijfolie
Groenten naar keuze:
Rode ui
Courgette
Champignons
jalapenos
Doe de bloemkoolrijst eerst voor 2 keer 3 minuten in de magnetron op 900watt.
Je bloemkoolrijst is nu zachter, laat deze eerst enkele minuten afkoelen voor je deze uitknijpt in een theedoek.
Nu mix je de bloemkoolrijst met de overige benodigdheden samen. Druk de mix op een ovenschaal plat tot maximaal 1 cm hoogte, hoe dunner hoe knapperig ;)
Doe je bloemkoolpizza nu voor ongeveer 15 min in de oven op 220 graden.
Na 15 minuten smeer je de pizza in met je tomatensaus en groenten naar keuze, vergeet niet wat extra kaas op je pizza te doen ;)
Doe je pizza nog even 5-7 min in de oven op 220 graden erna een handjevol rucola erop en eet smakelijk!
Liefs,
Hanane❤
Reactie schrijven
Ikram (maandag, 10 februari 2020 10:32)
Wat als je geen magnetron hebt? Gewoon 6 min koken in water? Of laten weken?
Big fan, trouwens! Love you! X,
Najat (woensdag, 29 april 2020 22:25)
Machaalh ❤❤