Bloemkoolpizza

Bloemkoolpizza

 

Benodigdheden:

400 gram bloemkoolrijst

1 ei

1 cup geraspte (mozarelle) kaas

½ theelepel italiaanse kruiden

½ theelpel keltisch zeezout

½ theelepel knoflookpoeder

 

Tomatensaus:

½ pakje tomaten frito saus

½ theelepel italiaanse kruiden

snufje keltischzeezout

1 eetlepel olijfolie

 

Groenten naar keuze:

Rode ui

Courgette

Champignons

jalapenos

 

Doe de bloemkoolrijst eerst voor 2 keer 3 minuten in de magnetron op 900watt.

Je bloemkoolrijst is nu zachter, laat deze eerst enkele minuten afkoelen voor je deze uitknijpt in een theedoek.

Nu mix je de bloemkoolrijst met de overige benodigdheden samen. Druk de mix op een ovenschaal plat tot maximaal 1 cm hoogte, hoe dunner hoe knapperig ;)

Doe je bloemkoolpizza nu voor ongeveer 15 min in de oven op 220 graden.

   Na 15 minuten smeer je de pizza in met je tomatensaus en groenten naar keuze, vergeet niet wat extra kaas op je pizza te doen ;)

Doe je pizza nog even 5-7 min in de oven op 220 graden erna een handjevol rucola erop en eet smakelijk!

 

Liefs,

Hanane  

Reactie schrijven

Commentaren: 0